top of page

"What if I fall?" Oh but my darling, What if you fly?”

Bijgewerkt op: 26 jan. 2022


Naast mijn werk als Wandelcoach ben ik ook werkzaam als HR Adviseur.


Onlangs heb ik mijn vaste baan als HR Adviseur opgezegd. Het is tijd voor iets anders, iets nieuws.


Ik zal per 1 augustus a.s. afscheid nemen van een scholengroep met fantastische gedreven mensen. Een organisatie die gaat voor het beste onderwijs en een veilige leeromgeving voor hun leerlingen.


Het voelt heel dubbel. Ik laat wat moois achter en ik weet niet wat hiervoor in de plaats zal komen. Ik heb namelijk nog geen andere baan...


Mijn ego heeft heel hard zijn best gedaan mij niet te laten bewegen. Die zorgde, en zorgt soms nog, voor de kritische vragen; “ Weet je het wel zeker? In deze tijd? Er zijn mensen die alles zouden doen voor deze baan en jij zegt hem op? “Denk je echt wel dat je weer aan het werk komt?”


Allemaal vragen die mij tegen hielden om de keuze te maken om mijn baan op te zeggen. Vragen en overtuigingen gebaseerd op angst.


Ik heb besloten dat ik dingen wil gaan doen vanuit vertrouwen. Weg met die angst.


Want wat als ik nou straks alle tijd heb voor de dingen die mij blij maken en energie geven? Dat ik de wandelcoaching kan laten groeien en ik daarvan rond kan komen? Dat ik een locatie zal vinden voor mijn natuurproject en de deuren kan gaan openen? Dat ik die boeiende opleiding kan gaan volgen? Dat er een uitdaging in het HR vak voorbij komt die passend is bij mijn kwaliteiten?


Al deze mogelijkheden zorgen voor een grote glimlach op mijn gezicht.


We gaan zien wat de toekomst gaat brengen. Ik ga het avontuur van "het grote niet weten aan". Vol vertrouwen dat er weer iets moois op mijn pad komt.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page