top of page
DSC_0109 (2).JPG

Leren leven met VerlieS TRAJECT

 

Tijdens dit traject geef je ruimte aan jouw verdriet.

Tijdens de 5 gesprekken van 1,5 uur gaan wij al wandelend met elkaar in gesprek.  We gaan onderzoeken hoe jij op jouw eigen tempo meer rust en vertrouwen kan ervaren na het verlies van jouw dierbare. 

Wil je meer informatie of het leren leven met verlies traject volgen? 

Plan een gratis sessie in van een half uur. 

InZICHTWANDELING 

 

Tijdens deze inzichtwandeling van 1,5 uur gaan wij samen de natuur in om stil te staan bij jouw rouwproces. Omdat elk proces anders is gaan we tijdens deze wandeling onderzoeken wat jij nodig hebt. 

Tijdens de wandeling wordt de natuur actief ingezet door te werken met metaforen en symbolieken.

 

Wil je meer informatie of een inzichtwandeling inplannen?

Plan een gratis sessie in van een half uur.   

Voordelen van Wandelen tijdens rouw en verliesbegeleiding

  •  Natuurlijke omgeving: Wandelen in de natuur heeft een rustgevende en helende werking. Het maakt je hoofd leeg en laat je gevoel spreken. 

  • Beweging:  Door te bewegen kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Fysieke activiteit kan endorfines vrijmaken, wat het algemene welzijn kan bevorderen en symptomen van rouw kan verlichten.

  • Ruimte voor reflectie: Wandelen biedt tijd en ruimte om te reflecteren op gevoelens en gedachten, zonder de afleidingen van het dagelijkse leven.

  • Verbinding met de natuur: De natuur geeft een gevoel van verbinding en kan troost bieden tijdens moeilijke tijden. 

  • Actieve begeleiding: Tijdens de trajecten wordt de natuur actief ingezet worden door te werken met metaforen en symbolieken. Dit geeft inzichten en troost. 

bottom of page